Municipio 3.0.0 – Major Release

SNT
Sebastian Nordqvist Thulin
Detta innehåll är äldre än 60 dagar.

Municipio 3 har just släppts i en stabil version med en betoning på bättre versionshantering och säkrare uppdateringar. Det är nu enklare än någonsin att hantera olika versioner av webbplatser och implementera förändringar säkert.

Deployfunktionaliteten har också genomgått förbättringar för att göra uppdateringsprocessen smidigare och säkrare. Detta är särskilt viktigt för webbplatser som innehåller kritisk information.

Nu kan du alltid se till att ha senaste versionen av användarvänliga gränssnitt, moduler och möjlighet till anpassning av utseendet genom ett enkelt klick.

En annan fördel med den förbättrade versionshanteringen är att varje uppdatering nu följs av detaljerad releasedokumentation. Detta gör det enkelt för alla användare att hålla sig informerade om vilka nya funktioner och förbättringar som har implementerats i Municipiouppdateringarna.

Med Municipio 3 i sin stabila version har kommuner och organisationer ett kraftfullt verktyg till sitt förfogande för att hantera sina webbplatser på ett säkrare och mer effektivt sätt. Uppdatera med förtroende och håll dig alltid i framkant av webbutvecklingen med Municipio 3!

Chatta