Municipio 4.0.0 (Bad Request)

SNT
Sebastian Nordqvist Thulin
Municipio 4
Detta innehåll är äldre än 60 dagar.

Nu finns nästa major tillgänglig av Muncipio, Version 4. Den nya versionen erbjuder flera betydande förbättringar.

Några av de viktigaste förändringarna och funktionerna inkluderar:

  • Krav på PHP 8: Muncipio Version 4 kräver nu PHP 8 och är testat upp till PHP 8.2.8. Detta innebär att användare måste se till att deras servrar är uppgraderade för att dra nytta av de senaste prestandaförbättringarna och säkerhetsuppdateringarna.
  • Inget stöd för PHP 7.x: Med den senaste versionen fokuserar vi uteslutande på PHP 8 och stöder inte längre äldre versioner som PHP 7.x. Detta beslut syftar till att maximera prestanda och utnyttja de senaste funktionerna inom språket.
  • Förbättrad vyhantering/rendering: Muncipio Version 4 introducerar en helt ny vymotor som ökar prestandan avsevärt. Denna förbättring förväntas göra utvecklingsprocessen smidigare och ge utvecklare mer kontroll över renderingen av bla. moduler.
  • Översyn av fel och varningar kopplade till PHP 8: Vi har genomfört en omfattande granskning av alla varningar och fel som är kopplade till PHP i Muncipio Version 4. Detta syftar till att förbättra stabiliteten och tillförlitligheten hos vårt ramverk.

Det nya kravet på PHP 8 kommer att möjliggöra för oss att vidareutveckla vår lösning med moderna verktyg som typning och felhantering. Detta är en betydande fördel eftersom det ger oss möjlighet att arbeta med de senaste teknikerna och standarderna inom webbutveckling. Genom att utnyttja PHP 8:s typning och förbättrade felhantering kan vi säkerställa att vår kod är mer robust och säker. Detta kommer på sikt att bidra till att vi bibehåller en hög kvalitet på vår lösning och möter användarnas behov på ett effektivt sätt.

Med lanseringen av Muncipio Version 4 tar vi ett steg framåt i vår strävan att erbjuda en kraftfull plattform för utveckling. Vi uppmanar utvecklare att överväga att uppgradera till den senaste versionen så snart som möjligt för att dra nytta av dess nya funktioner och förbättringar.

Chatta